Határrendészet

2021.06.30. 18:16

Ismét egy szír férfit kaptak el a határon Mohácsnál

A rendőrök egy határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Baranya megyében.

bama.hu (forrás: police.hu)

Hercegszántó, 2020. november 18. Katonák Hercegszántón, a határzárnál 2020. november 18-án. Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára ezen a napon sajtótájékoztatót tart a fokozott katonai szerepvállalásról, a katonai jelenlét megnövelésérõl a határzárnál. Kijelentette, hogy a magyar kerítés betonbiztosan õrzi Európa és Magyarország békéjét, a szinte hermetikusan lezárt déli határszakaszon egyetlen egy illegális bevándorló sem juthat át. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

A Baranya megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások ma reggel 5 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között egy esetben összesen egy határsértőt tartóztattak fel Mohács térségében.

A férfi szír állampolgárnak vallotta magát – csak úgy, mint az éjjel elfogott másik két férfi – azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét nem tudta hitelt érdemlően igazolni.

Vele szemben az intézkedések folyamatban vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában