Ajándék

2022.05.29. 09:32

Kocsit lopott karácsonykor egy lovászhetényi atyafi

A komlói nyomozók befejezték a vizsgálatot annak az eltiltott gépjárművezetőnek az ügyében, aki engedély nélkül vitte el ismerőse autóját.

bama.hu

20210203 Vát Embercsempészt foghattak a rendőrök a 88-as főút és az M86-os út találkozásánál. Fotó: Horváth Balázs HB Vas Népe

Fotós: Horváth Balázs

Jármű önkényes elvétele, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 22 éves lovászhetényi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a fiatalember 2021. december 25-e 19 óra és december 26-a 9 óra 30 perc között elkötötte ismerőse autóját Pécsváradon.

 

 Az utcán parkoló járművet – amelyben benne hagyták az indítókulcsot – a tulajdonos engedélye nélkül vitte el, vezette és használta annak ellenére, hogy korábban a járásbíróság évekre eltiltotta a járművezetéstől. 

A gépkocsival ezután balesetet szenvedett, majd a megrongált autót visszavitte oda, ahonnan elhozta. A rendőrök pár órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, majd előállították a Komlói Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatal beismerte tettét a nyomozóknak.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címkék#autólopás
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!