Egy iskola előtt is elővette

2022.09.14. 17:01

Elítélte a bíróság az önkielégítő pécsi hajléktalant

Zs. J.

Fotó: Shutterstock

Nem először végzett önkielégítést az a hajléktalan, akit a Pécsi Járásbíróság a legutóbbi mutatványaiért nem jogerősen két év három hónap fegyházra ítélt.

A hajléktalan férfi tavaly szeptember 26-án délután ittas állapotban egy pécsi buszmegálló padján üldögélt, amikor észrevett egy nőt, aki buszra várakozott. A hajléktalan először pénzt kért a nőtől, majd miután azt a választ kapta, hogy nincs nála, a férfi elővette a nemi szervét.

– Nagyon dögös vagy, jól nézel ki – mondta a nőnek a férfi, és közben önkielégítés végzett.

Tavaly szeptember 28-án délelőtt a férfi szintén részegen az egyik pécsi általános iskola bejárata előtt egy padon ülve vette elő nemi szervét, amikor egy arra sétáló nőre lett figyelmes.

– Figyelj ide, kislány, itt tanulsz? – kérdezte a nőtől, és az önkielégítést tovább folytatta.  

– Hívom a rendőrséget – válaszolta a nő, mire a férfi elhagyta a helyszínt.

A Pécsi Járásbíróság a szeptember 13-án megtartott nyilvános tárgyaláson a férfit kétrendbeli szeméremsértés vétsége miatt, mint többszörös visszaesőt, halmazati büntetésül kettő év három hónap fegyházra és három év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte, valamint megállapította, hogy a férfi feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezést jelentettek be elsődlegesen felmentés, másodlagosan a büntetés enyhítése végett, az ügyész pedig három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozata megtételére, így a bíróság határozata nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában