Megúszták könnyebb sérülésekkel

2022.10.24. 13:31

Árokba hajtott és az oldalára borult a személyautó

Több baleset történt a hétvégén a megye útjain. Volt olyan autó, amelyik villanyoszlopnak ütközött, de olyan baleset is történt, ahol felborult kocsihoz riasztották a tűzoltókat.

Zs. J.

Képünk illusztráció

Fotó: Shutterstock

A hétvége folyamán tizenhét esetben riasztották a Baranya megyei tűzoltókat. Ebből négy alkalommal tűzesetet számoltak fel, hatszor pedig műszaki mentésnél avatkoztak be.

A balesetek sorozata szombat este kezdődött: Geresdlaknál egy autó lesodródott az útról, majd az árokban, fejtetőn állt meg. A kocsiban csak a sofőr utazott, ő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Hasonló baleset történt szombat késő este Mánfa közelében. Egy személyautó árokba hajtott és az oldalára borult. Az autóban egyedül utazó sofőr könnyű sérüléseket szenvedett, önerejéből kiszállt a járműből.

Árokba hajtott és villanyoszlopnak csapódott egy személyautó vasárnap késő délután Szalántán, a Hunyadi utcában. Az autóban két felnőtt és két gyermek utazott, ők a tűzoltók kiérkezése előtt kiszálltak a járműből. Ketten sérültek meg, őket a mentőszolgálat munkatársai könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában