Egy 23 éves érdi férfi vesztette életét

2022.10.17. 15:15

Újabb halálos gázolás történt a Pécs-Budapest vasútvonalon

Zsigmond J.

Lapunk beszámolt róla, hogy a Pécsről a Keleti pályaudvarra péntek délután elindult Mecsek InterCity Pincehely és Tolnanémedi között elgázolt egy nőt, aki a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a halálos gázolásról azt közölte, hogy  Pincehelytől körülbelül két kilométerre a nyílt pályán történt a gázolás, melyet a mozdonyvezető jelentett be.

Vasárnap este újabb halálos gázolás történt a Pécs–Budapest vasútvonalon. A Pécsről Budapestre tartó a Sopianae IC elgázolt egy embert Érd és Nagytétény-Diósd állomás között. A Pest megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a gázolásról annyit közölt lapunkkal, hogy Érdliget, MÁV Állomás mellett a Pécs-Budapest viszonylatban közlekedő vonatszerelvény október 16-án 21 óra 53 perckor elgázolt egy 23 éves érdi férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az Érdi Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja a történteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában