Nyomoznak a rendőrök

2022.11.09. 16:58

Hamis pénzzel fizetett a benzinkúton, őrizetbe vették

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói egy helyi férfi ellen indítottak büntetőeljárást.

Zs. J.

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 20 éves helyi férfit, aki hamis euróval fizetett egy pécsi benzinkúton. A gyanú szerint a férfi 2022. november 6-án délután hétszer kereste fel az egyik benzinkutat, ahol minden alkalommal 50 euros bankjeggyel fizetett. A vásárlások során mindig kisebb értékű terméket választott azért, hogy az euro átváltásakor minél nagyobb összegben kapjon vissza forintot. A férfi november 8-án ugyanazon a benzinkúton még hat alkalommal eszközölt hasonló vásárlásokat. Ekkor azonban a benzinkútról érkezett bejelentést követően a rendőrök elfogták a férfit, akinél a ruházatátvizsgáláskor további hamisnak tűnő 50 euros bankjegyet találtak, majd foglaltak le.

Előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során a hamis bankjegyekről úgy nyilatkozott, hogy azokat egy bokorban találta. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatását. Ellene pénzhamisítás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában