Nem várt tovább

2023.01.16. 12:41

A mentők kiérkezése előtt megszületett a baba

Izgatott férfihang kérte a Pécsi Mentésirányítás gyors segítségét szombaton, mert egy 37 hetes kismamánál elfolyt a magzatvíz és megindult a szülés - írta közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Zs. J.

Fotó: Ratchat

Mint a bejegyzésben leírták, a mentésirányító azonnal több mentőegységet riasztott, közben próbálta rávezetni a bejelentőt a vizsgálatra és az ellátás lépéseire. A férfi azonban erre nem volt hajlandó és néhány ocsmány megjegyzés után közölte: - Ne mondja meg, hogy mit csináljak, csak küldje a mentőt, majd letette a telefont.  Percekkel később egy nő is telefonált ugyanonnan, aki szerencsére már pontosan követte a mentésirányító utasításait.

– Szükség is volt rá, hiszen a kis Barbara nem várta meg a bajtársakat, azonnal világra kellett segíteni – említette meg bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat.

A mentők perceken belül a helyszínre értek, és ellátták az egészséges újszülöttet, akit végül édesanyjával együtt stabil állapotban kórházba szállíthattak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában