Személyi sérülés nem történt

2023.03.06. 10:25

Ripityára tört az autó a hétfő délelőtti balesetben

Csúnya baleset történt hétfő délelőtt a pécsi Siklósi úton. Két autó ütközött, az egyik tropára ment, közölte lapunkkal az egyik olvasónk.

Zs. J.

Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, akik annyit mondtak el a balesetről, hogy személyi sérülés nem történt, illetve a kollégáiknak intézkedni sem kellett, mivel a két sofőr megegyezett.

Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft

A Baranya vármegyében évente több mint 2000 közlekedési baleset történik, közölte a közösségi oldalon a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mint írták, a balesetek többségénél szerencsére nem történik személyi sérülés, így ezekben az esetekben nincs szükség rendőri intézkedésre.

Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft

– Amennyiben rendőr érkezik a baleset helyszínére, szabálysértés miatt intézkedni fog, figyelmeztet, helyszíni bírságot szab ki vagy feljelentést tesz. Anyagi káros balesetnél a kárrendezés az e-kárbejelentő segítségével megoldható – hívta fel a közlekedők figyelmét a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában