Két órán belül elfogták az elkövetőket

2023.05.24. 15:10

Gratulálunk! Vármegyei főkapitányi elismerésben részesült két baranyai rendőr

bama.hu (forrás: Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság)

A kép illusztráció

A pécsi rendőrök két órán belül azonosították, majd elfogták azt a fiatalokból álló társaságot, akik 2023. május 20-áról 21-ére virradó éjjel három járókelőt raboltak ki, továbbá egy pártól is megpróbálták erőszakkal – azonban sikertelenül – elvenni az értékeiket Pécsett – olvasható a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán.

A bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek kilétének megállapítása, elfogása és őrizetbe vétele érdekében végzett munkája során a nyomozás sikerességéhez nagymértékben hozzájárult a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Gazdaságvédelmi Alosztályának vezetője, dr. Kelemen Zoltán rendőr százados, valamint Tóth Zoltán rendőr törzszászlós, a Közrendvédelmi Osztály szolgálatirányító parancsnoka. 

A két kollégát 2023. május 24-én dr. Szijártó István rendőr ezredes, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben és jutalomban részesítette a főkapitányság Vargha Damján utcai épületében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában