Nagy kárt okozott

2023.05.16. 17:00

Kiborult a bili: takarmányt öntött volt párja autójába a dühös nő

A pécsi nyomozók egy 33 éves regenyei nő ellen indítottak büntetőeljárást.

Fotó: oneinchpunch

Egy férfi tett feljelentést a volt élettársa ellen május 15-én a Pécsi Rendőrkapitányságon. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy aznap reggel Regenyén szóváltásba keveredett a volt élettársával, aki a vita hevében körülbelül 30 kg takarmányt öntött be a gépkocsijába, amely során a takarmányt és az autója belső terét is megrongálta.

A feldühödött nő ezután a férfi házához ment, ahol az ingatlan nappalijából körülbelül 60 kg hústerméket dobált ki a ház előtti sáros udvarra, amelyeket még bele is taposott a földbe, így azok ehetetlenné váltak.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A 33 éves regenyei nő a bűncselekménnyel félmilliós kárt okozott a volt élettársának. Ellene kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt indult büntetőeljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Forrás: Police.hu
Forrás: Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!