Meghibásodás

2023.07.17. 08:03

Nem működik a rendőrlámpa Pécsett, a Lánc utcai kereszteződésben

Pécs belterületén a Nagy Lajos király útján egy sávot lezártak a gázvezetékek rekonstrukciója miatt, a Lánc utcánál nem működik a rendőrlámpa.

Zsigmond József

A kép illusztráció

Fotó: MikroKon

A 6-ös főúton Pécsett, a 196-os km-nél a 48-as térnél a Lánc utcai kereszteződésben a lámpás csomópontban meghibásodás miatt nem működik a jelzőlámpa, megváltozott a forgalmi rend, napközben torlódások várhatók!

A 6-os főúton, Pécs belterületén a Nagy Lajos király útján, az Alsómalom utca kereszteződése előtt egy sávot lezárták a gázvezetékek rekonstrukciója miatt. Pécsett, a 196-os km-nél a lámpás csomópontban meghibásodás miatt nem működik a jelzőlámpa, megváltozott a forgalmi rend, napközben torlódások

Az 57-es főúton, Szajk térségében csapadékvíz elvezető hálózatot építenek ki, a 10-es km-nél jelzőlámpás forgalom irányítás mellett a fél útpályát lezárták.

A szennyvízhálózatot építik Pécsen, az 58-as főút elején. A Tüskésréti útról csak kis ívben, jobbra lehet kikanyarodni az 58-as főútra, az Északmegyer dűlőt pedig teljesen lezárták. Pécstől délre, Szalántán, szintén az 58-as főúton a szennyvízhálózatot építik. Az őszig tartó munkálatok a 12-es és a 15-ös km között félpályás lezárással járnak, jelzőlámpa irányít.

A 66-os főúton, Mánfán a növényeket gondozzák a 10-es km-nél. A munkálatok félpályás zárás mellett zajlanak, amelyet napközben jelzőőr irányít.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában