Bajnokságot szerveztek

2023.11.15. 17:30

Összecsaptak a rendőrök novemberben Harkányban

Asztalitenisz-bajnokságot rendezett a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság november 10-én Harkányban a Siklósi Rendőrkapitányság közreműködésével.

Czeczon Enikő

A sportrendezvényt dr. Szijártó István r. ezredes, Baranya vármegye rendőrfőkapitánya nyitotta meg, majd megkezdődött a rendőrcsapatok csatája a bajnoki címért. A verseny jó hangulatan telt, amelynek végén a párosok megmérettetésében a dobogó legfelső fokára a Siklósi Rendőrkapitányság, a másodikra a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság, míg a harmadikra a Szigetvári Rendőrkapitányság csapata állhatott.

Mindemellett egyéni versenyek is zajlottak, amelynek keretében első helyezést ért el Tóth Zsolt r. törzsőrmester a Komlói Rendőrkapitányságról, második Hóf Csaba r. őrnagy lett a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól, míg a harmadik helyen Várnai Róbert r. zászlós végzett a Siklósi Rendőrkapitányságtól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában