Összefoglaló

2023.12.21. 17:00

Karambol, borulások, lángoló busz – sűrű napja volt a tűzoltóknak

Bama.hu

Forrás: katasztrófavédelem

Fotó: PÉCS HTP

Árokban kötöttek ki

Letért az útról és árokba borult egy személyautó szerda délután Csarnóta külterületén. Az autóban ketten utaztak, könnyű sérüléseket szenvedtek. A siklósi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

Baleset történt a Pellérd és Görcsöny közötti útszakaszon

Megpördült, majd keresztbe fordult az úton egy kisteherautó szerda kora este Pellérd külterületén. A sofőrt könnyű sérülésekkel kórházba szállították. A pécsi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a kocsit.

Fotó: PÉCS HTP / Forrás: katasztrófavédelem

Megcsúszott, karambol lett a vége

Két személyautó ütközött össze szerda este a 66-os számú úton, Mánfánál, miután az egyik megcsúszott az úton. A két autóban összesen hárman utaztak, egy ember könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentősök kórházba szállították. A komlói hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a járműveket. Az útszakaszon egy sávon haladhatott a forgalom.

Fotó: KOMLÓ HTP / Forrás: katasztrófavédelem

Felborult egy autó Pécsett

Megcsúszott az úton, járdára hajtott, majd az oldalára borult egy személyautó szerda este Pécsett, a Hegedűs János utcánál. Az autóban egyedül utazó sofőr önerejéből hagyta el a járművét, nem sérült meg a balesetben. A műszaki mentést teljes útlezárás mellett végezték a pécsi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet.

Fotó: PÉCS HTP / Forrás: katasztrófavédelem

Megsemmisült egy melléképület Pécsett

Teljes terjedelmében égett egy lakóházzal egybeépített melléképület szerda késő este Pécsett, a Somogy utcában. A város hivatásos tűzoltói több irányból oltották a lángokat. A tűz a lakóépületre nem terjedt át, azonban a melléképület teteje megsemmisült. A házban élők az ingatlant még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták, személyi sérülés nem történt. A tűz vélhetően elektromos meghibásodás miatt keletkezett.

Fotó: Kéri Tamás tűzoltó őrnagy (Baranya KMSZ) / Forrás: katasztrófavédelem

Tűzzel indult a csütörtök

Busz lángolt csütörtök hajnalban Mindszentgodisán. A tüzet egy porral oltó segítségével megpróbálták megfékezni a helyszínen tartózkodók, azonban nem jártak sikerrel. A sásdi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: SÁSD KVŐ / Forrás: katasztrófavédelem

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában