Eltévedt

2024.01.07. 09:00

Az autópályáról menekítették ki a rendőrök az idős nőt

A Pécs irányából Budapest felé autózók is láthatták azt a hölgyet, akit rendőrök menekítettek ki az autópályáról. Egy kórházból hazafelé gyalogló idős asszonyt vittek haza az M6-os autópályáról az ott szolgáló rendőrök. Az eset mindenképpen tanulságos.

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Makovics Kornél

A Paksi Autópálya Alosztály munkatársai kaptak riasztást még csütörtökön délután arról, hogy egy idős néni az M6-os sztráda Budapest felé vezető oldalán, a leállósávon sétál Dunaszentgyörgy térségében. Kollégáink azonnal a helyszínre hajtottak, ahol már fogadta őket az autópályát üzemeltető cég munkatársa, aki a rendőrök kiérkezésééig az autójába ültette a megrémült asszonyt. 

A nő elmesélte, hogy a kórházból ment haza, Tengelic-Szőlőhegyre busszal, de elaludt, és már csak a következő településen – Dunaszentgyörgyön – ébredt fel. Leszállt a menetrend szerinti járatról, és a több kilométerre levő otthona felé indult gyalog, azonban maga sem tudta hogyan, de felkeveredett az autópályára. Ekkor érkezett a segítő szándékú állampolgári bejelentés.

A történet ezúttal happy enddel zárult, az asszonynak nem esett semmi baja, kollégáink, miután megnyugodott, haza is vitték. A bajbajutott hálás szívvel köszönte meg valamennyi közreműködőnek a segítséget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában