Mi történhetett?

2023.12.23. 10:53

Mentőhelikopter és több tűzoltó érkezett az M6-os autópályára Véméndnél

Bama.hu

Forrás: Bamosz Kft Autó és Kamionmentés csoportja Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft.

Értesülésünk szerint mentőhelikopter, illetve több tűzoltóautó érkezett az M6-os autópályára Véméndnél, a 172 km szelvénybe egy gépkocsihoz. A jármű az autópálya melletti padkára hajtott. 

Az esettel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot, akiktől annyit tudtunk meg, a helyszínről senkit nem kellett kórházba szállítani.

Megkerestük a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvivőjét, Horváth Nikolett Csillát is, aki arról tájékozódott, a helyszínre a tolna vármegyei tűzoltók érkeztek ki.

Amennyiben további információkat szerzünk, cikkünket frissítjük.

Frissítés

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelemi igazgatóság sajtóosztályát, illetve a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot.

A rendőrséghez arról érkezett bejelentés, hogy a véméndi lehajtónál árokba futott egy személygépjármű. 

Jelentősebb tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség azon kívül, hogy visszasegítették a járművet az útra. A bátaszéki önkormányzati, illetve önkéntes tűzoltók intézkedtek a helyszínen, ahol csupán a műszaki mentés idejére történt 15 perces lezárás, ezt követően zavartalanul haladt tovább a forgalom. A mentőhelikoptert elővigyázatossági okokból küldhették a helyszínre, ahol információink szerint személyi sérülés szerencsére nem történt.

Forrás:   Bamosz Kft Autó és Kamionmentés csoportja Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában