A mentők is segítettek

2024.01.19. 17:38

Három balesethez is vonultak csütörtökön a tűzoltók

A tegnapi nap folyamán három közlekedési baleset miatt is vonulnia kell a vármegyei hivatásos tűzoltóknak.

Forrás: Katasztrófavédelem

Reggel Villányban két tehergépkocsi ütközött egy kereszteződésben, aminek következtében az egyik orral az árokba csúszott és fennakadt, míg a másik az úton állt meg forgalmi akadályt képezve. A villányi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a sérült járműveket. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Délután Szulimán külterületén, a 67-es úton két személygépkocsi egymástól függetlenül megcsúszott a vizes úton és az árokba borult. Mindkét gépjárműben egy-egy fő utazott, akik nem sérültek meg. A szigetvári hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, átvizsgálták és áramtalanították a járműveket, valamint közreműködtek a forgalom irányításában. A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt az érintett szakaszon. 

Később Mohácson, a Kossuth utca egyik kereszteződésében kettő személygépkocsi ütközött. Mindkét autóban csak a gépkocsivezetők ültek, őket a mentőszolgálat szakemberei vizsgálták meg és látták el, egyiküket pedig kórházba is szállították.  A mohácsi egység mindkét személyautót védősugár és porral oltó biztosítása mellet áramtalanította, illetve az üzemanyagfolyás miatt felitató anyagot használt. A műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladt a forgalom rendőri irányítás mellett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában