A csendes gyilkos

2024.01.16. 20:20

Jelzett egy szén-monoxid-érzékelő Pécsen és Pécsváradon is

A tűzoltók egy Kossuth Lajos utcai lakásban Pécsváradon mutatták ki a mérgező gázt kedd este. Nem sokkal később, Pécsen ugyanez volt a helyzet.

Illusztráció

A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a pécsi hivatásos tűzoltókat Pécsváradra, egy Kossuth Lajos utcai társasház egyik lakásához. A raj méréseket végzett, és magas koncentrációban mutatta ki a mérgező gázt az ingatlan levegőjéből. A helyszínre várják a gázszolgáltató munkatársait.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja Pécsett

A tűzoltók egy Megye utcai ingatlanban mutatták ki a mérgező gázt.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a tűzoltókat Pécsett egy Megye utcai társasházi lakáshoz, miután egy ember rosszul lett az ingatlanban. Őt a mentők kórházba vitték. A helyszínre a város hivatásos tűzoltói mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult. A lakásban lévő szén-monoxid érzékelő kiugróan magas gázkoncentrációt mutatott, és a tűzoltók mérése is kimutatta a mérgező gázt a lakásban. A helyszínre várják a gázszolgáltató munkatársait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában