Hídnak ütközött

2024.01.31. 13:11

Közúti balesetekkel indult a szerda reggel

Három közúti balesethez is riasztották szerda reggel a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltóit.

Bama.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

Éjjel egykor riasztották a tűzoltókat

Elvesztette uralmát a járműve felett, majd az útról letérve egy kocsibeálló hídjának ütközött személyautójával egy autós szerda éjjel Pécsett, az Abaligeti úton. A kocsiban ketten utaztak, a sofőr és utasa is súlyosan megsérült a balesetben. A pécsi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a járművet, illetve az útra folyt olajat felitató anyaggal leszórták.

Forrás: Katasztrófavédelem

Baleset a belvárosban

Két személyautó ütközött össze a Kálvin utcában pár perccel fél hét után. Az ütközés következtében törmelék szóródott szét az úttesten, illetve feltorlódott a forgalom, személyi sérülés szerencsére nem történt. A város hivatásos tűzoltói a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a járműveket. 

Útzárat okozott a reggeli baleset

Teljes útlezárás volt érvényben reggel a Dominika utcában, miután két személyautó összeütközött. Az előző esethez hasonlóan senki sem sérült meg a balesetben, a pécsi hivatásos tűzoltóknak a járművek áramtalanítását kellett elvégezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában