Hogy is van ez?

2024.01.17. 11:28

Vízhiány van Kozármislenyben - nem csak ott, ahol előre jelezték

Bár a kozármislenyi önkormányzat egyes utcákra lebontva előre jelezte, hogy szerdától péntekig a vízhálózatban a DRV által végzett karbantartási munkálatok miatt vízhiány, vízzavarosodás várható, szerda délelőtt óta a település jelentős részén nincs víz.

Bama.hu

Fotó: Rafa Jodar

Olvasóink tájékoztatása szerint a Péccsel szomszédos kisváros „régi és új” újtelepi részének egészében nincs víz. Jelzéseik szerint ez igaz a Móra Ferenc utcára, a Kinizsi utcára, a Csikósvölgy utcára és a Március 15. térre egyaránt.

Csakhogy a város honlapján közzétett tájékoztatásban szereplő menetrend alapján szerdán a Tompa Mihály, a Mikszáth Kálmán, a Széchenyi, a Radnóti és a Székely Bertalan utcákat érintette volna a karbantartással járó átmeneti kellemetlenség.

A DRV közölte, hogy társaságuk az előre tervezett karbantartási tevékenységeket minden esetben igyekszik munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. 

Mivel azonban a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, így a tervezett karbantartások időtartama megnövekedhet, a munkálatok akár más napra is átütemeződhetnek, illetve az érintett utcák köre is módosulhat – hívta fel a figyelmet a társaság, azt is jelezve, hogy kollégáik „mindent megtesznek” a vízszolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában