Baleset

2024.02.28. 21:01

Egy személyautó, egy markoló és egy tehergépkocsi karambolozott Pécs térségében

Olvasónk jelzése szerint baleset miatt Hird után teljesen lezárták a 6-os út egy szakaszát, egyik irányba se lehet közlekedni.

Bama.hu

Forrás: Olvasói fotó

Egy személyautó, egy markoló és egy tehergépkocsi karambolozott Pécs térségében, a 6-os főút 186-os kilométerszelvényénél szerda este – olvasható a katasztrófavédelem honlapján. Műszaki mentés céljából a pécsi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. Az egység áramtalanítja a járműveket. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Szerdán ez volt a második hármas közúti baleset Baranyában. Mint beszámoltunk róla, reggel az 57-es úton Belvárdgyula és Szederkény között egy mentrend szerinti autóbusz és két személyautó ütközött, amelynek következtében hárman súlyos sérülést szenvedtek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában