Teljesen lezárták az 57-est

2024.02.28. 08:51

Buszbaleset történt Olasznál, mentőhelikopter érkezett a helyszínre (megrázó képek)

Olvasóink jelzése szerint súlyos baleset történt szerda reggel az 57-es úton az olaszi elágazó közelében.

Bama.hu

Fotó: Fehér Gábor

Úgy tudjuk, hogy a balesetben egy busz és egy két személyautó érintett. A balesettel érintett útszakaszt teljesen lezárták, a helyszínre mentőhelikopter érkezett.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Berlász Viktória, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a balesetben három ember sérült meg. A bama.hu úgy tudja, hogy mindhárman súlyos sérülést szenvedtek.

Ugyan az érintett útszakaszt teljesen lezárták, a műszaki mentést a mezőgazdasági művelőúton tudják kikerülni az arra közlekedők.

 A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a műszaki mentéshez műveleti szolgálatuk mellett pécsi és mohácsi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A baleset következtében három ember beszorult, őket feszítővágóval és nyomatóhengerrel szabadították ki az egységek.

Fotó: BAMOSZ Kft
Fotó: BAMOSZ Kft


 

Fotó: BAMOSZ Kft
Fotó: BAMOSZ Kft

 

Fotó: BAMOSZ Kft

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában