Elfogták

2024.02.22. 09:00

Pécsen is rejtegetett drogot a mogyoródi díler (videó és képek)

Bama.hu

Forrás: police.hu

A KR NNI nemzetközi bűnözés elleni főosztályának pécsi osztálya januárban indított nyomozást egy mogyoródi férfival szemben, miután felmerült, hogy drogkereskedéssel foglalkozik.

Bizonyítékot találtak arra, hogy a férfi 2023 májusától rendszeresen kábítószert vásárolt, amelyet egy budapesti raktárbázison, egy, az egyik ismerőse által bérelt konténerben rejtett el. Így akarta elkerülni, hogy a konténer és a drog hozzá legyen köthető.

Forrás: police.hu
 Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A drogdílert múlt pénteken fogták el, és a több helyszínen - köztük Budapesten, Pécsen és Keszthelyen - tartott kutatások során a nyomozók több mint 30 kilogramm kábítószergyanús növényi származékot, tablettát, valamint a drog csomagolásához, tárolásához, adagolásához szükséges eszközöket - mérleget, nejlontasakot - találtak és foglaltak le.

A 44 éves férfit elfogták, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt - áll a közleményben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában