Korszerűsítés

2024.03.16. 17:00

Biztonságosabbak lehetnek a jövőben a házi páncélszekrények is

Termékei további fejlesztését szolgáló gépeket szerzett be és korszerűsítette gyárát a páncélszekrényeket gyártó pécsi Strauss Metal Kft.

Bama.hu

Fotó: Freedom Studio

A cég közleménye szerint a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz 125 millió forintos támogatásával megvalósult fejlesztés eredményeként a társaság telephelyén energiamegtakarítást eredményező beruházásokat hajtottak végre, továbbá a társaság versenyképességét növelő gépeket vásároltak.

A több mint 600 saját fejlesztésű, az értéktárolás és pénzkezelés területén alkalmazható terméket, elsősorban különböző méretű páncélszekrényeket előállító társaság az MTI érdeklődésére közölte: az új élhajlító és a kézi lézerhegesztő gép, valamint informatikai eszközök beszerzésével fejlettebb technológiát tudnak alkalmazni. Ezzel bővültek az értékteremtési lehetőségeik, növelték kapacitásukat és így több bevételre tehetnek szert.

A biztonságtechnikai eszközeit pénzintézeteknek, kiskereskedelmi egységeknek, pénzszállítással foglalkozó cégeknek, irodáknak, háztartásoknak kínálják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában