Költözik a posta

2023.10.21. 16:20

Többmázsás páncélszekrény került a hivatalba Geresdlakon

Egy traktor hozta a páncélszekrényt a napokban a geresdlaki polgármesteri hivatalba, ahol pénteken megnyílt az új posta.

Zsigmond József

Fotó: Olivier Le Moal

A régi posta bezárt, helyette egy újat adtak át Geresdlakon. Egy traktor hozta a páncélszekrényt a napokban a geresdlaki polgármesteri hivatalba, ahol pénteken megnyílt az új posta. Az ünnepi eseményen, a posta átadóján Habjánecz Tibor geresdlaki polgármester és Németh Emil, a Magyar Posta Zrt. nyugat-magyarországi igazgatója vett részt. 

A Magyar Posta Zrt. postapartneri programot ajánlott fel az önkormányzatnak, amit a hivatal elfogadott. A napokban a Hunyadi utcában bezárt a régi postahivatal, hogy új helyen, a polgármesteri hivatalban nyíljon meg. Az önkormányzatnak nem kerül pénzébe a posta üzemeltetése, mivel a dolgozó bérét a posta fizeti. A posta hétköznap reggel nyolc órától délután kettőig lesz nyitva. A posta kialakításában a legnehezebb feladat – mint megtudtuk –, a több száz kilós páncélszekrény szállítása és beemelése volt, amit egy nagy teljesítményű traktor segítségével végeztek el. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!