Mindent bevetnek

2024.03.23. 16:40

Most a csatornák tisztításával trükköznek a csalók

Csatornatisztítási munkákkal trükköznek Pécsett - hívja fel a figyelmet a Tettye Forrásház Zrt. Közlésük szerint belvárosi és kertvárosi ingatlanokat kerestek fel ismeretlenek a közelmúltban, díj ellenében vezetéktisztítási munkát ajánlva.

Wald Kata

Képünk illusztráció

Fotó: Berán Dániel

A társaság felhívja ügyfelei figyelmét arra, hogy magánterületen nem kezdeményeznek csatornatisztítást, azt csak a felhasználók előzetes megrendelésére, meghatározott díjszabás szerint végzik cégek, intézmények, lakások belső szennyvízhálózatán. A megrendelt munka díját pedig minden esetben utólag, a kiállított számla alapján átutalással vagy csekken rendezhetik az ügyfelek. - A Tettye Forrásház Zrt. munkatársai nem kérnek és nem szednek be készpénzt a helyszínen - emeli ki a társaság. 

Fontos tudni azt is, hogy szakembereik mindig előre egyeztetett időpontban keresik fel a fogyasztókat, és könnyen azonosítható, Tettye Forrásház Zrt. feliratú, kék munkaruhát viselnek, emellett a társaság emblémájával és azonosító számmal ellátott, fényképes igazolvány felmutatásával igazolják magukat.

- A csalások megelőzése érdekében érdemes mindenkinek tisztában lennie a saját hálózat tulajdonságaival is - javasolják. Volt ugyanis példa arra, hogy a csalók ötször olyan hosszú vezeték tisztítását fizettették meg a tulajdonossal, mint ami az ingatlanhoz tartozik. 

Ha valaki bizonytalan, hogy a társaság alkalmazottai keresték-e fel, hívja a céget a 72/421-799-es számon, ahol a diszpécserszolgálat készséggel azonosítja a munkatársat. Visszaélés esetén pedig a Pécsi Rendőrkapitányságon lehet bejelentést tenni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában