Trágárul beszélt

2024.03.26. 08:51

Vásárlóra támadt az eladó a pécsi vásárcsarnokban - videó

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétségével vádolja a pécsi vásárcsarnokban pultot üzemeltető férfit, aki a trágár beszédét szóvá tevő vásárlóra támadt.

Bama.hu

A vádirat szerint a sértett, egy idős hölgy 2023. december 8-án a déli órákban a vásárcsarnok egyik üzletében vásárolt és hallotta, hogy az üzlet tulajdonosa trágárul beszél a női alkalmazottakkal. A sértett ezt szóvá tette, mire a vádlott őt is trágár kifejezésekkel illette.

A sértett ekkor közölte a vádlottal, hogy bejelenti viselkedését a piacfelügyelőnek. A vádlott ezt hallva kilépett az üzlet ajtaján és támadóan a sértett felé indult, közben megfenyegette azzal, hogy „agyonvágja”.

A sértett elsietett, majd bejelentést tett a piacfelügyelőnél, akivel együtt mentek vissza a vádlott üzletéhez. A vádlott meglátva őket, indulatosan a sértett elé lépett, kiabált vele, fenyegette és több méteren keresztül lökdöste, a sértett védekezésül maga elé tartott kezeit ellökte, majd egyszer felé ütött, de nem találta el.

A férfi cselekménye kihívóan közösségellenes és erőszakos volt, alkalmas volt arra, hogy másokat megbotránkoztasson, megijesszen. Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a vádlottal szemben garázdaság vétsége miatt pénzbüntetést szabjon ki.

Az eset a vásárcsarnok biztonsági kamerájának felvételén látható. A felvétel IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!