bocsánat

2018.01.15. 18:37

Elismerték felelősségüket a pécsi szexbotrány okozói

A Malomvölgyi Szeretetotthon újabb közleményt adott ki a hétvégén történt botrányos esemény kapcsán, amelyben a tettesek elismerik vétküket és bocsánatot kérnek mindenkitől.

bama.hu

Amint arról lapunk is beszámolt, különleges és szomorú szexbotrány borzolta a kedélyeket szombaton Pécsen a Malomvölgyi Szeretetotthonban. Az intézmény honlapján közzétett közlemény hétfői kiegészítésében olvasható, a belső vizsgálat során mindhárom dolgozó beismerte és megbánta a történteket, „valamint elismerték azt is, hogy az intézmény általuk is ismert belső szabályait, valamint az etikai kódex vonatkozó rendelkezéseit megszegték”.

A közlemény kitér arra, hogy a három munkatárs bocsánatot kér az gondozottaktól és hozzátartozóiktól, munkáltatójuktól, valamint a közvéleménytől is. Munkaviszonyuk azonnali megszüntetését tudomásul vették.

Az intézmény arra kér mindenkit, hogy a szeretetotthon 629 ellátottjára és 310, munkáját lelkiismeretesen végző dolgozójára tekintettel ne általánosítsanak.

Lapunk a mai nap folyamán kereste az intézmény vezetőjét, akit nem sikerült elérnünk, viszont a rendőrség érdeklődésünkre közölte, hogy két feljelentés érkezett hozzájuk hétfő délutánig, az azokban foglaltak vizsgálata folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!