Baranya

2018.02.13. 10:30

Örömteli pillanat volt számukra

Tirolban utó-nászutazhat a legtöbb szavazatot begyűjtő Év párja, érdemes támogatni őket.

N. L.

Kedden délig szavazhatnak az olvasóink Az év párja extra versenyben szereplő baranyai kettősre, akik első körben megnyerték a Dunántúli Napló és a Bama.hu olvasóinak, látogatóinak körében zajló internetes szavazást. Timi és Krisztián, akik a megyei verseny 147 párt felvonultató mezőnyéből 1897 szavazattal végeztek az élen, egy impozáns tűzoltójármű előtt örökítették meg boldogságuk pillanatát Palkonyán.

Hasonlóan örömteli pillanat volt számukra, amikor a Dunántúli Napló szerkesztőségében átvehették a győztes párnak járó nyereményt, egy kétnapos, négycsillagos wellness-pihenés utalványát. Czinczár-Tasi Tímea köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette őket a versenyben. „Hatalmas öröm ez nekünk, hiszen rengetegen szavaztak ránk ismerősök és ismeretlenek egyaránt. Köszönetet szeretnék mondani az anyósomnak, Szabó Juditnak is, aki szinte családi marketingessé válva rengeteg szavazatot hozott nekünk. Amiatt is különösen örülünk a nyereménynek, mert jelenleg éppen lakásvásárlásban vagyunk, így az esküvő után igazi nászútra nem is adódott lehetőségünk. Így az utóüdülés nekünk valójában az igazi nászutunk lesz” – mondta el Tímea.

Az olvasóink pedig akár még nagyobb örömhöz is segíthetik a nekik szimpatikus ifjú párt, hiszen a verseny immár országosan zajlik, 13 megye és Dunaújváros lapjai, hírportáljai mind benevezhették a náluk legnépszerűbb párokat a ráadás fordulóra. Itt már egy külföldi, Tirolban eltöltendő 7 éjszakás üdülés, félpanziós ellátással két fő részére. A szavazás február 13-án délig zajlik, a nyerteseket másnap, azaz Valentin-napon jelentjük be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!