Siklós

2018.03.08. 16:30

Idén már nem rendezik meg az „elfáradt Csirkepaprikást”

Idén már nem rendezik meg külön a Csirkepaprikás Fesztivált Siklóson.

Zs.K.

A rendezvényt a Várfesztiválba olvasztják. Mint arról korábban beszámoltunk, a művelődési ház új vezetője Szentgyörgyváry Péter várkapitány lett, az idei már általa készített programnaptárat elfogadta a város képviselő-testülete.

– Egy picit elfáradt a Csirkepaprikás Fesztivál, évről évre egyre kevesebb nevezővel sikerült megrendezni, emellett pedig azt gondolom, hogy minden városnak, így Siklósnak is egy olyan rendezvényt kell erősítenie, amely valóban a településhez köthető – fogalmazott a várkapitány. Az idei Várfesztivál programjával kapcsolatban elmondta, az első napon a fúvósok ismét főszerepet vállalnak és a további napokra is újdonságokkal készülnek.

A másik nagy siklósi rendezvényen, a Várszínházi Estéken minden este más-más műfajú előadást mutatnak be. Lesz színdarab, operett, koncertet ad az Edda és fellép a L’art pour L’art társulat is. A Siklósi Várfesztivált augusztus 10-től 12-ig, a várudvarba szervezett Várszínházi Estéket pedig július 23-28-ig rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!