BARANYA

2018.04.10. 18:39

A megyekártya sok kedvezményt ígér – Legyen Ön is elfogadóhelyünk!

A reggeli újságolvasás mindannyiunk közös élménye. Sokan vagyunk így, és őszintén reméljük, hogy még sokáig leszünk is így. A Dunántúli Napló előfizetői között szép számmal találunk évek, évtizedek óta hűséges olvasókat, akik olvasóként már régóta a baranyai közösséghez tartoznak.

DN

Nekik szeretnénk egy olyan különlegességet adni, ami az újságolvasáson túl közösségi élményt nyújt és kedvezményeket ad mindenkinek: július 2-án elindítjuk a Baranya megyei megyekártya programot. Június utolsó heteiben minden olvasónknak, aki már legalább 12 hónapja előfizet napilapunkra, vagy 12 hónapra előfizet, Baranya megye kártyát kézbesítünk.

Ez egy névre szóló plasztikkártya, amelyen a név és az előfizetői számon túl egy vonalkódos azonosító is található. A kártya érvényessége mindig adott év december 31-ig szól, melyet egy az előfizetőink számára minden év decemberében kiküldött vonalkódos matricával érvényesítünk a következő évre. A kártya díjmentes. A kártya tulajdonosa a Dunántúl legnagyobb kedvezményadó hálózatához csatlakozva az ország több mint 2000 elfogadóhelyén lesz jogosult kedvezményekre, a legkisebb boltoktól a legnagyobb áruházakig.

Várjuk azon helyi vállalkozások, üzletek, szolgáltatók jelentkezését, akik kedvezmény nyújtásával szívesen üdvözölnék dunántúli olvasótáborunkat vásárlóként. A csatlakozással a kedvezményes és ingyenes listamegjelenéseken túl, egy konstruktív együttműködés részesei is lehetnek. A csatlakozáshoz keresse hirdetési tanácsadóját, vagy a Dunántúli Napló elérhetőségeinek egyikén kérjen bővebb információt: 72/505-034; [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!