pécs

2018.04.05. 14:30

Közösséget teremt a tükeség

Színes programok várják az érdeklődőket a Pécsi Tüke Napon.

T. V.

Péntek délután ismét benépesül a Tettyei romok környéke, ugyanis a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. és a Pécsi Polgári Szalon Egyesület idén is a város egyik legszebb helyén szervezi meg a Pécsi Tüke Napot. Az eseményre az előző évekhez hasonlóan sok érdeklődőt várnak, valószínűleg az idő is kegyes lesz a rendezvényhez.

Délután négy órától színes gyermekprogramok, koncertek és táncház várja a látogatókat. Többek között színpadra lép a Hangerdő Társulat, akik interaktív zenés gyermekelőadást tartanak „Vacsorázz nálunk” címmel, majd a Vivat Bacchus énekegyüttes koncertje lesz hallható.

Ezután felelevenednek a régi idők emlékei, a Kossuth-díjas Hot Jazz Band a korai jazz és a két világháború közötti magyar könnyűzene dalait szólaltatja meg. Majd a Misina Néptáncegyüttes és a Csurgó zenekar várja a szórakozni vágyókat fergeteges hangulatú táncházzal, az élménydús napot 22 órakor tűzijáték fogja zárni. A kisebbeket egész nap légvár, arcfestés, csillámtetoválás és pónilovaglás várja. Az eseményen a részvétel ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!