támogatás

2018.06.15. 09:30

Hangszereket is kaphat az iskola

Rengeteg különleges program vár a szászvári általános iskolába és óvodába járó gyermekekre az elkövetkezendő két évben, köszönhetően a nagyközség önkormányzata által az „Az innovatív köznevelésért – kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért” című pályázaton elnyert 25 millió forintos támogatásnak.

Wald Kata

A programban a település együttműködő partnerei a kakasdi, a nagymányoki, a kocsolai általános iskolák, és a lengyeli szakközépiskola.

Mint azt Dunai Péter, Szászvár polgármestere a hétvégén a szászvári várkastélyban tartott projektnyitó rendezvényen kiemelte, a pályázatnak köszönhetően fejlesztő eszközöket és hangszereket is tudnak vásárolni az iskola számára, és rengeteg, a gyerekek kompetenciafejlesztését, ismeret- és tudásgyarapítását célzó programot is szerveznek az elkövetkezendő két évben. A polgármester hangsúlyozta, a pályázat sikerének a kulcsa az intézmények közötti példaértékű összefogásnak köszönhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!