tippmix

2018.07.26. 08:35

Átadtuk vb-s nyereményjátékunk fődíját

Több ezer szelvény érkezett be a Mediaworks Zrt. napilapjaiban zajlott vb tippjátékának fordulóira.

Szabó Dániel

Mivel a világbajnokság sok nem várt fordulatot hozott, ezért kevesebb volt a telitalálatos szelvény, ugyanakkor így is szép számmal akadtak ügyesen tippelők. Játékunkban fordulónként – helyezéstől függően – számszerűen négy-, három,- vagy két tálca Pécsi Sört lehetett nyerni az oroszországi torna alatt és után. Ezáltal a szerencsés nyerteseknek lehetőségük volt jó hangulatban eltölteniük ezt a remek sporteseményt. Ezenfelül laponként egy exkluzív ajándékokból álló fődíjat is kisorsoltunk a Pécsi Sörgyár jóvoltából.

A Dunántúli Napló szerkesztőségéből az elmúlt hetekben összesen 36 tálca sört vihettek el a szerencsések, amiről minden átadás után be is számoltunk. Volt, aki saját kútfőből töltötte ki a szelvényt, de többen gyermekek vagy unokák segítségével vettek részt a játékban.

A helyszínen mindkét alkalommal – a jókedvű fotózkodás előtt és után – természetesen a világbajnokság és azon belül a horvátok nagyszerű teljesítménye volt a téma. Sokan pedig a magyar válogatottra panaszkodtak, akik véleményük szerint példát vehetnének déli szomszédainkról.

Kedden a fődíjunk is gazdára talált, amit szintén szerkesztőségünkben Stadler Istvánné vehetett át. Az ajándékcsomag egy esernyőt, egy pólót, egy sporttáskát, egy sapkát és egy tálca sört tartalmazott. A győztes szelvényt ugyan férje adta le, de sajnálatos módon a férj időközben elhunyt, így felesége vele már nem tudott osztozni a nyereményekben. A szigetvári hölgy egyébként már az első körben is a legjobbnak bizonyult, így már négy tálca sör tulajdonosaként térhetett vissza hozzánk. Nem tartja magát nagy sörivónak, így az italokat gyerekeinek szánja, akik a nyári melegben, sütögetés alatt biztosan szívesen elfogyasztják majd a frissítőket.

Hozzátette, hogy neki a belgák játéka tetszett a legjobban a világbajnokságon, viszont a döntőben a horvátokért szorított, a férjének pedig a brazilok voltak a favoritjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!