Komló

2018.09.26. 09:06

Aszfaltozás miatt módosul a rend, persze ez az időjárástól is függ

Indul az aszfaltozás a Munkácsy és a Széchenyi utcákban, ezért az elkövetkezendő napokban változik a forgalmi rend és helyi járat menetrendjében is lesz módosulás.

W. K.

Ezer vagy annál is több olyan, volt MÁV-os autós furikázhat az ország útjain, aki gyakorlatilag megvásárolta magának a kedvezőbb bónuszfokozatot. Képünk illusztráció! FOTÓ: KALLUS GYÖRGY

A komlói önkormányzat tájékoztatása szerint szeptember 26–án, szerdán a Munkácsy utcának a volt „vásártér” felőli szakaszán készül el az új aszfaltburkolat a Széchenyi utcai körforgalomtól a volt „vásártérnél” lévő útcsatlakozásig.

Szeptember 27–28-án pedig a Széchenyi utca aszfaltozására kerül sor a körforgalomtól a tavaly felújított részig. Az érintett szakaszon 27-én 7.30-tól nem lehet gépjárművel közlekedni. 28-án reggel 6-tól 7.30-ig a buszok rendesen járnak a szokott útvonalon, a teljes szakaszt 29-én reggel 6 órakor nyitják meg a forgalom előtt.

A burkolatfelújítási munkák miatt a helyi járatú autóbusz-közlekedésben is lesz módosulás: a héten csütörtökön és pénteken a Széchenyi utca aszfaltozása miatt az 5-ös számú helyi járat módosított útvonalon közlekedik.

Ha az időjárás nem teszi lehetővé a kivitelezési munkák végzését, úgy a fenti időpontok módosulhatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!