kitüntetés

2018.10.24. 14:45

Átadták az idei Prima Díjakat, ezúttal Szigetváron

A VOSZ Baranya Megyei Szervezete folytatta korábbi elhatározását, mely szerint a területi Prima Díjátadó gálákat a megye Pécsen kívüli jelentősebb városaiban rendezi meg, így idén Szigetváron adták át a megyei Prima Díjak mellett az Év Vállalkozója elismeréseket is.

B. D.

Hárman részesültek idén a díjban, a Szigetvári Zrínyi Miklós Fúvószenekar, Hábel János író és Megyimóreczné Schmidt Ildikó zenetanár. Az idei évben alapított Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjjal pedig a Pécsi Püspökség turizmusfejlesztési munkáját ismerték el.

Az eseményen adták át az Év Vállalkozója elismeréseket is. Idén a megyei elnökség a mindszentgodisai CAADEX Kft. ügyvezetőjét, Szanyi Gábort, a hoboli székhelyű Pap és Papp Kft. ügyvezetőjét, Papp Imrét, valamint Biros Leventét, az Online márkabolt Magyarország Kft. ügyvezető igazgatóját és Marczi Gábort, a Gant Pécsi Kesztyű Kft. ügyvezetőjét találta a díjra a legméltóbbnak.

Címkék#Prima díj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!