program

2018.10.12. 09:25

Egészségnapot szerveznek a hétvégére Márokon

Egészségnapokat szervez a hétvégére a mároki önkormányzat.

Zs. K.

Budapest, 2009. június 6. Egy férfi vérnyomását méri egy orvos a Kor Kontroll Társaság Ne légy a rabja! elnevezésû rendezvényén az Orczy-kertben. MTI Fotó: Földi Imre

Pénteken 9 órakor a művelődési házban a Villányi Alapfokú és Művészeti Iskola zenész növendékei adnak műsort, majd Krizics Zsanett mároki polgármester köszönti a megjelenteket. Ezután Fischerné Virág Éva pécsi közegészségügyi felügyelő az egészséges társadalomról és egészséges fejlődésről tart előadást. Háromnegyed 10-től Vastag Judit, a „Fontos Vagy Nekünk” Egyesület elnöke világít rá az önkormányzatok és civil szervezetek szerepére az egészség megőrzésében. 10 órától a POTE Orvostanhallgatók Egyesületének több tagja tart előadást egyebek mellett a szűrővizsgálatok jelentőségéről, a népbetegségekről és a jellemző táplálkozási szokásokról. 11 órától ételbemutatóval és kóstolóval várják a résztvevőket.

Szombaton 9 órától a mároki Többfunkciós Szolgáltató Központban Lakatos Norbert Vaklufis és játszóház várja a gyerekeket, miközben a művelődési házban egészségügyi állapotfelméréseken és szűrővizsgálatokon vehetnek részt a látogatók, 14 órától kulturális műsorok szórakoztatják a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!