Alsómocsolád

2019.01.12. 09:29

Ulti és sakk: bajnokságot rendeznek az otthonban

B. D.

Budapest, 2018. szeptember 25. Polgár Judit olimpiai bajnok, nemzetközi sakknagymester, a rendezvény ötletgazdája az október 13-i Világsakkfesztivál sajtótájékoztatóján az eseménynek otthont adó Magyar Nemzeti Galériában 2018. szeptember 25-én. MTI Fotó: Soós Lajos

Fotó: Soós Lajos

Megrendezik a „Babra megy a játék!” nevű ulti, illetve sakkversenyt január 12-én, szombaton délután két órakor az Őszi Fény Idősek Otthona régi ebédlőjében, ahol különböző közösségi társasjátékokkal is készülnek a község lakói az érdeklődő vendégek számára.

Az ulti bajnokságra nevezni előzetesen a Faluházban, vagy aznap a helyszínen lehet díjmentesen. Amennyiben nem érkezik megfelelő számú jelentkező, a bajnokság helyett örömjátékot tartunk.

A sakkversenyre szintén előzetesen nevezni kell a Faluházban.

A sakknál egy jelképes száz forintos nevezési díjra kell számítani. Aki nem szeret kártyázni, kipróbálhatja magát ország-város játékban, malomban, de lesz Gazdálkodj okosan, Honfoglaló és szójáték is. Ezzel is szeretnék, ha az idősek és a gyerekekis kiszakadnának a mindennapok nyomásából és a virtuális világból azzal, hogy az idejüket és figyelmüket adják egymásnak a társasjátékpartik alkalmával.

Címkék#sakk#ulti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!