Szigetvár

2019.04.15. 14:36

Ápoló és helyszínelő is esélyes lehet a díjra

A Mindennapok Hősei kezdeményezés ráirányítja a figyelmet a szerény, állhatatos szigetvári teljesítményekre. Az április 18-án tartandó díjátadó előtt nyilvánosságra hozták a legtöbb szavazatot kapott versenyzők neveit.

T. V.

A Rendvédelem kategóriában versenyben van: Balogh Olivér szolgálatirányító parancsnok, Kecskeméti Vilmos baleseti helyszínelő és Kurucz Krisztián körzeti megbízott.

Egészségügy kategóriában az első háromba került: Auguszt László ápoló, dr. Lempel Judit fogorvos és dr. Madaras Krisztina háziorvos.

Szociális terület, közösségépítés kategória: Ignácz Mária, a Szinergia Egyesülettől, Pogács Anna, a Szigetvári Emberekért Egyesülettől és Szomor Ferenc.

Oktatás-nevelés kategória: Kollárné Horváth Gyöngyi, a Tinódi Lantos Sebestyén Általános Iskola tanítója, Mészárosné Ács Mária, az iskola igazgató helyettese, és Rajcziné Szondi Erzsébet, a Micimackó Óvoda óvodapedagógusa.

A Városüzemeltetés, közigazgatás kategóriában jól szerepelt: Bálintné Nagy Szilvia szociális szakügyintéző, Dani József anyakönyvvezető és Marton-Fekete Csilla az önkormányzat vagyongazdálkodási és műszaki osztályának vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!