Siklós

2019.05.05. 13:40

Áttörte a gyom az új bicikliút aszfaltját

Néhány hónappal ezelőtt készült el, de már több helyen is tönkrement a KRESZ-park, illetve a Siklós és Harkány közötti kerékpárút burkolata. A gyom helyenként áttörte az aszfaltburkolatot.

Zs. K.

Fotó: Laufer László

A szakemberek megállapítása szerint a gazosodást a nem megfelelő gyomirtás, illetve előkészítő munka okozta. A Gyűdi úti járda, illetve kerékpárútnál nem merült fel hasonló meghibásodás.

A siklósi önkormányzat által kiadott közlemény szerint a kivitelezést végző cég ügyvezetője elmondta: hasonló eset még nem fordult elő a kivitelezéseik során. Helyreállítják a sérült aszfaltot a jóváhagyott technológiai leírás alapján, s egyben elnézést kértek a felmerült kellemetlenségért.

A javítási munkák idejére a KRESZ-park területét egy hétre lezárják, míg a Siklós–Harkány közötti szakasz javítása alatt ideiglenes forgalomterelésre lehet számítani. Ennek pontos időpontjáról az önkormányzat tájékoztatja majd a lakosságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!