Baranya

2019.05.16. 11:50

Még mindig várjuk a gyereknapi kéréseket

Az elmúlt héten már érkezett pár kívánság a gyereknaphoz kapcsolódó felhívásunkra, de továbbra is arra biztatjuk a gyerekeket, írják le kéréseiket és a Dunántúli Napló, valamint a bama.hu szerkesztősége megpróbálja teljesíteni azokat.

Zs. K.

Olyan élményeket szeretnénk adni, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem mert segítség nélkül nehéz vagy lehetetlen megszervezni. Ha például valaki egy különleges foglalkozás rejtelmeivel szeretne megismerkedni, vagy lovagolni szeretne, netán repülőre ülne, azt meg tudjuk szervezni. Versenyezhetnek a kedvenc sportolójukkal, bepillanthatnak akár egy színházi próbába.

Gyerekek, írjatok nekünk levelet május 26-ig a [email protected] címre „Gyermeknapi kívánság” megjelöléssel. Kisiskolás osztályok, óvodai vagy bölcsődei csoportok leveleit is várjuk. Az öt legjobb, legérdekesebb, legötletesebb kívánságot a gyermeknap után teljesítjük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!