pont ott parti

2019.06.27. 08:01

Ezek lesznek a legfontosabb dátumok az idén felvételizők számára

A héten véget érnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgák a baranyai középiskolákban, büszkén vehetik át a végzősök bizonyítványaikat. A diákoknak a pihenés mellett néhány dátumra nem árt odafigyelniük.

T. V.

A jelentkezési sorrenden egy alkalommal lehet változtatni, legkésőbb július 10-ig. A felvételi kérelem benyújtását követően megszerzett dokumentumok másolatait (felsőfokú oklevél, többletpontot igazoló iratok stb.) pedig július 12-ig lehet pótolni.

A felvételi ponthatárok július 24-én derülnek majd ki. Az előző évekhez hasonlóan idén is ponthúzó rendezvénnyel várja a PTE a leendő hallgatókat a Széchenyi téren. A szervezők izgalmas programokkal és ajándék pizzaszelettel készülnek. Többek között fellép majd Zoric Szonja, a PTE Hangja, a Cedar Knoll és a Csaknekedkislány is.

A ponthatárok kivetítése este nyolckor kezdődik, az előző évekhez hasonlóan az Oktatási Hivatal idén is sms-ben értesíti majd a diákokat az eredményekről. A pótfelvételivel kapcsolatos információk a ponthúzás után várhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!