közlekedés

2019.10.22. 15:35

Már járható a Kürt utca alsó szakasza

Hétvégén aszfaltozták a Kürt utca alsó, Szigeti út–Batsányi utca közti szakaszát, ahol elkészült a közműcsere, működik az új víz- és szennyvízvezeték-hálózat, így hétfőn újraindult a közlekedés a Batsányi utcáig tartó szakaszon. (A Batsányi és a Tiborc utcákban ismét az eredeti forgalmi rend lépett életbe.)

Forrás: Tettye Forrásház Zrt.

A Kürt utca felső részén 90 méternyi vezeték építése van hátra: ezen a héten a PTE ÁOK Kürt utcai északi bejáratáig dolgoznak a szakemberek, amelyet ideiglenesen aszfaltszintig helyre is állítanak, vagyis várhatóan október 28-tól a Fogaras utcáig tartó szakaszt is használatba vehetik az autósok. Október végétől az utolsó, Ifjúság útjába érő szakaszon folytatódik a vezetéképítés, az új burkolat mellett új szegélyt is kap a Kürt utca.

Ezzel együtt a hónap végén a Honvéd utcában is elkezdődik az ivóvízhálózat rekonstrukciója, a Budai Nagy Antal utcától a Szigeti útig haladó munkálatok az első hetekben nem zavarják a forgalmat, a korszerűsítés a parkolót és a zöld sávot érinti az első ütemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!