szavazás értékelés

2019.11.11. 11:08

A legtöbben nem örültek az atomos konferenciának Pécsett

Atomkonferenciát rendezett az orosz Roszatom Pécsett a múlt héten. Ezzel kapcsolatban arra voltunk kíváncsiak, hogy Önnek mi a véleménye erről.

bama.hu

Az orosz rendezvény kapcsán számtalan kérdés vetődhetett fel olvasóinkban, ennek kapcsán szondáztattuk meg olvasóinkat. Gondolhatunk itt arra, hogy a régió gazdaságának is fontos lökést adhat a Paks II, ugyanakkor a közelben tervezett atomtemető miatt a megyében sok ellenzője van az atomiparnak. Ez a szavazásra adott válaszokból ki is derült.

Olvasóink majdnem negyede ugyanakkor örül neki, hogy Pécset választották, összesen 24 százaléknyi olvasónk voksolt erre a lehetőségre.. Szerintük ez jelzésértékű. A legtöbben arra az opcióra szavaztak, amelyben az volt megjelölve, hogy nem örülnek neki, és annak sem hogy új blokkok épülnek Pakson. Összesen 38 százaléknyi voksoló adta ezt a választ.

Huszonkét százalék azt választotta, hogy nem is hallott a rendezvényről. Ők azt kérdezik, hogy tényleg itt voltak az oroszok? Tizenhat százalék vallja, hogy egy szakmai fórum se nem árt, se nem használ Pécsnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!