Család és Karrierpont

2020.01.03. 18:41

A kovászos kenyér készítését tanulják Kisharsányban

Január 9-ig, azaz jövő csütörtökig van lehetőség jelentkezni a kisharsányi Család és Karrierpont idei első tanfolyamára.

Zs. K.

A „Magam Adom! – Siklós Járási nők a családban és munkahelyen, Nő-Köz-Pont Kisharsányban” pályázati projekt ingyenes tanfolyami lehetőséget biztosít kovászoskenyér-készítő tanfolyamra.

A kovászos kenyér évezredeken keresztül kultúrák alapja volt, mára azonban az ipari élesztő világszinten kiszorította a köztudatból. Szerencsére egy-egy helyen túlélte a felgyorsult világ pörgését, mára pedig a kovászolás technikája a reneszánszát éli. A workshop keretein belül a résztvevők megismerkedhetnek a kovász készítésével, a kenyerek dagasztásának és sütésének világával.

A tanfolyam január 18-án kezdődik, jelentkezni pedig e-mailben az [email protected] címen, telefonon, vagy személyesen a Magam Adom Kisharsányi CsakPONTban lehet. A kisharsányi iroda képzéseire elsősorban Baranya megyei bejelentett lakcímmel rendelkező érdeklődők jelentkezését várják.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!