hitélet

2020.01.16. 18:07

A lelkiségről szól majd a következő előadás

Tovább folytatódik a Pécsi Egyházmegye szabadegyetemi konferencia-sorozata, amelynek célja a szavak jelentésének tisztázása, hagyományaink és kultúránk megértésére, a hit és a tudás egységének helyreállítása, hogy növekedhessen a hit, erősödjön a remény és tökéletesedjék a szeretet.

Eger, 2019. május 2. A Szegedi Nemzetközi Biblikus Konferencia Alapítvány kezdeményezésében kézzel másolt, ajándékba kapott Biblia az egri Érseki Palota Turisztikai Látogatóközpontban 2019. május 2-án. MTI/Komka Péter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

Az ingyenes és mindenki számára nyitott előadások a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés jegyében telnek.

A Szabadegyetem következő programját január 22-én, szerdán tartják a Magtár Látogatóközpontban, 18 órai kezdettel. A mintegy másfél órás előadás témája a Szentségimádás lelkisége – a lelkiség nem technika, nem módszer, nem egy program a sok közül, hanem az egyetlen dolog, amivel a sok, a többi egészben látszik. Nem az imádság különleges technikájáról szól, hanem az Istenben, Krisztusban másokért élt életről. Az előadók Udvardy György veszprémi érsek, pécsi apostoli kormányzó, és Varga László kaposvári püspök lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!