jó ötlet

2020.02.12. 15:50

Egyre népszerűbb a Szigetvár Kártya

Egyre többen igénylik a 2012-ben bevezetett Szigetvár Kártyát, amelynek fő célja a szigetváriak számára a helyi szolgáltatások kedvezményes igénybevételének biztosítása – adta hírül a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara. A plasztikkártyával az elmúlt években számos helyi lakos jutott különböző kedvezményekhez a kisvárosban.

T. V.

Fotó: Löffler Péter

A Szigetvár Kártya egyik legnagyobb előnye a Szigetvári Gyógyfürdőben, illetve a tan­uszodában elérhető 40 százalékos kedvezmény, valamint az, hogy a kártyabirtokosok a Szigetvári Vár udvarát ingyenesen látogathatják, illetve a vár parkolóját térítésmentesen használhatják.

Az évek során több helyi vállalkozás is bekapcsolódott a kártya partneri körébe, ők 5 és 10 százalék közti kedvezményt adnak például tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásra, virágra és ajándéktárgyakra, költöztetésre, nyomdai munkákra, süteményekre vagy éppen szállásfoglalásra. A kártyabirtokosok 2018-tól a pécsi Zsolnay Negyed, valamint a Cella Septichora Látogatóközpont egyes szolgáltatásait is kedvezménnyel vehetik igénybe.

A kártya ügyintézésével kapcsolatos tevékenységeket 2017-től a Szigetvári „Zrínyi 1566” Turisztikai Egyesület végzi, az általuk üzemeltetett Turisztikai Információs Irodában. A Szigetvár Kártya igénylésére minden 14. életévét betöltő, állandó szigetvári lakcímmel rendelkező lakos jogosult, 1500 forintért váltható. Mivel a kártya januártól decemberig érvényes, érdemes az év első szakaszában kiváltani. A kedvezményt nyújtó üzletek és szolgáltatók köre folyamatosan frissül a város honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!