Baranya

2020.02.08. 13:24

Idén is keresik az év női példaképét

Tavaly közel 30 baranyai hölgy példaértékű történetét ismerhettük meg a Pécsi Család és KarrierPONT „Év női példaképe” pályázatának segítségével. Végül Mesnyi Éva, a pécsi pszichiátriai klinikán dolgozó ápolónő, nyolc gyermek büszke édesanyja érdemelte ki a megtisztelő címet.

T. V.

Az előző év sikere után újra ezeket a kiemelkedő teljesítményeket szeretnék bemutatni és elismerni, hogy mások számára is utat mutassanak. Idén is olyan baranyai nők jelölhetik magukat a díjra – vagy jelölhetik őket –, akik munkájukban, szakmájukban sikeresek, miközben harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek.

Olyan baranyai nők nevezését várják, akik a vidékfejlesztésben, térségfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, új- és hagyományos ágazatokban sikereket értek el. Pályázni február 10-ig lehet, a hölgyekre szavazni a Pécsi Család- és Karrierpont közösségi oldalán lehet február 14-től 24-ig. A legtöbb szavazatot elérő jelölt kapja a közönségdíjat és egy 50 ezer forint értékű ajándékutalványt.

A top 10 benyújtott pályaművet pedig a Pécsi Család és KarrierPONT Tanácsadó Testülete fogja elbírálni és egyet fog kiválasztani közülük, aki megkapja a szakmai díjat, valamint szintén egy 50 ezer forint értékű ajándékutalványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!