Szentlőrinc

2020.04.10. 15:01

Változott az óvodai beíratás rendje

A következő nevelési évre történő óvodai jelentkezést Szentlőrincen is a rendkívüli helyzetre való tekintettel, és a vonatkozó Emmi-határozatot figyelembe véve szervezik meg.

T. V.

Forrás: Shutterstock

Fotó: New Africa

Ennek értelmében kérik, hogy ha a szülő nem a lakókörzete szerinti óvodába szeretné beíratni gyermekét, ezt a határozat értelmében szándéknyilatkozat kitöltésével április 17-ig tegye meg. A szándéknyilatkozatot kérik, hogy online vagy postai úton juttassák el a Szentlőrinci Kistérségi Óvoda és Bölcsőde levelezési címére (7940 Szentlőrinc, Pf. 63.). A rendkívüli helyzetre való tekintettel az óvodai jelentkezést elektronikus úton vagy telefonon tehetik meg a szülők április 16-17–20-án.

A kötelező felvételt biztosító óvoda április 21-ig hivatalból felveszi azon érintett gyermekeket, akik vonatkozásában nem érkezett jelzés arról, hogy más óvoda felvette. Az óvodába azokat a gyermekeket veszik fel, akik az idei év augusztus 31-ig betöltik a 3. évüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!