Komló

2020.05.03. 15:03

Napelemek kerültek a teniszklub épületére

Mint ismeretes, a teniszklub épülete is megújult a Petőfi tér és környezetének rehabilitációja során – a Móricz Zsigmond utcai létesítmény műszaki átadását nemrég tartották.

W. K.

A kökönyösi teniszcentrum valamikor a komlói bányavállalatok és helyi cégek közreműködésével épült társadalmi munkában, az önkormányzat tulajdonában lévő komplexumot a Komlói Tenisz és Sí Klub működteti. Az 1980-as évek elején megépült klubház a Petőfi teret és környezetét érintő projektnek köszönhetően teljes egészében megújult, és eszközfejlesztésekre is sor került. A felújítás részeként a teraszt beépítették, így már nagy üvegablakokon keresztül lehet lelátni az alsó pályákra.

Az épület tetejére, a gazdaságosabb fenntartás érdekében napelemek kerültek, ezen kívül teljes víz- és hőszigetelésen, illetve fűtéskorszerűsítésen is átesett a klubház. Az emeleten közösségi tér kapott helyett egy kisebb konyhával, alul pedig zuhanyzóval ellátott vizesblokkok várják a teniszezőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!