baranya segít program

2020.07.01. 17:58

Köszönetet mondtak a klinika intenzív terápiás dolgozóinak

A megyei önkormányzat elnöke, Őri László kezdeményezésére elindított „Baranya segít program” keretében a veszélyhelyzetben a járvány ellen küzdő mentősök, az idősek ellátásában résztvevő polgárőrök munkáját már megköszönte korábban. A nem koronavírusos betegek ellátásában hatalmas feladatot vállaló szívgyógyászati klinika intenzíven dolgozó munkatársainak a közelmúltban egy modern kávéfőzőgépet ajándékozott munkájukat így is elismerve.

B. M.

A Semmelweis-nap alkalmából pedig szerdán a szintén nem COVID-os betegek intenzív ellátásában többszörös feladatot ellátó PTE KK Idegsebészeti Klinika intenzív terápiás dolgozóinak köszönte meg a munkáját egy újabb kávéfőzőgéppel Őri László és Csizmadia Péter, a pécsi városházi Fidesz-frakció vezetője.

Ezer Erzsébet klinikai főorvos, Tóth János osztályvezető ápoló és Románné Csörnyei Orsolya ápolásszakmai igazgatóhelyettes köszönte meg az ajándékot a dolgozók nevében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!